Fizetési feltételek

Fizetési feltételek

Fizetési feltételek: A Jelentkezési lap és az Utazási feltételek megérkezése után az előleg az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a, az indulástól számított 30 napon belül a teljes részvételi díj. 

Eurós árú utazások foglalása esetén lehetőség van euróban történő kiegyenlítésre

- számlánkra átutalással

vagy Forintban is lehet fizetni, ebben az esetben a K&H bank aktuális napi valuta eladási árfolyamán számoljuk át az eurót.

Előleg fizetése esetén az elszámolás alapja az euró fizetés forintban az K&H Bank valuta napi eladási árfolyamán, hátralék összege pedig az adott időpont valuta eladási árfolyamán.

 

A Jelentkezési lapon a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos részletezést talál. Az utazás részvételi díját fizetheti:

- személyesen készpénzben irodánkban,

- átutalhatja bankszámlánkra,

- illetve a K&H fiókjaiban közvetlenül befizetheti a számlánkra,

A részvételi díj megérkezése után készítjük el a foglalást, vagy ha még van lehetőségünk akkor az opcióban (kötelezettség mentesen elrakott utazás) lévő foglalást véglegesítjük, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről, valamint amennyiben nem a teljes részvételi díjat fizette meg a hátralék mértékéről és a hátralék fizetési határidejéről értesítést küldünk. Amennyiben vannak szabad helyek és Ön gyorsan rendezni tudja a részvételi díjat, a Jelentkezési lap elkészítésétől a véglegesítésig nagyon kevés időre van szükségünk.