A Macocha cseppkőbarlang és Brno

A Macocha cseppkőbarlang és Brno - Csehország

A Macocha cseppkőbarlang és Brno

Csehország

, Szállás nélkülA Macocha cseppkőbarlang és Brno

Időpontok száma:

0 időpont / 0 Last minute / 0 First minute

Ellátás:

-

Közlekedés:

- -

Időjárás:

Ma Počasí v Prague - transparent 22°C
Holnap Počasí v Prague - transparent 15 - 25°C
05-25 Počasí v Prague - transparent 15 - 24°C
05-26 Počasí v Prague - transparent 15 - 26°C


Felszállás: Sopron (06:00 órakor), Kapuvár, Csorna, Győr Folyamatos utazás Csehországba, a Macocha-barlanghoz. A Morva karszt legfőbb nevezetessége a Macocha, a közel 140 méter mély szakadékdolina, s a belőle nyíló patakos barlang. A barlang bejárata gépjárművek elől védett völgyben nyílik, így kisvasúttal közelíthető meg. A túra során a barlangpatakon csónakázva, illetve gyalogosan csodálhatjuk meg a cseppköves járatokat. Ezután libegővel felmegyünk a Macocha-szakadék peremére, ahol a mélyben húzódó sziklaszurdok félelmetes panorámája tárul elénk. Szabadidő, illetve lehetőség visszasétálni az erdei úton az autóbuszhoz.Utazás tovább Brno városába, Morvaország egykori fővárosába. A belvárosi séta során informatív városnézés: Kapucinusok Szent Kereszt Temploma, Szent Péter és Pál katedrális, Új városháza, Óvárosháza … Szabadidő keretén belül lehetőség vásárlásra, hangulatos cseh sörözők kipróbálására Brnoban.Hazaindulás Magyarország felé, érkezés Sopronba várhatóan 22:00 körül.  Részvételi díj: 12.000 Ft/fő Az ár az utazást autóbusszal és a kísérő idegenvezető díját is tartalmazzák, de a belépők és egyéb közlekedési eszközök árát nem! Belépők: kb. 550 CZK/fő

- Macocha barlangbelépő csónakázással

- kisvonat a barlanghoz, libegő                     - Brno: Kapucínus kriptabelépő

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége

Tartalmazza: az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

A katalógus árkalkulációja 2017. dec. 1-jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=305 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6 %-ot meghaladóan) változik, a Jakab Reisen jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult a Jakab Reisen a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű, stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek és nem kötelező érvényűek.

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornóbiztosítás irodánkban külön köthető. (Colonnade)

Utazásról
Autóbuszok, utaztatás

Programjainkban és számos egyéb buszos megrendeléseink egyidejűsége szükségessé teszi, hogy kirándulásainkhoz a sok éve jól bevált, szinte állandó, megbízható buszos vállalkozások kiváló, minden EU normáknak megfelelő autóbuszait – Mercedes, Man, Bova, Setra - vegyük igénybe.

Az autóbusz ülései dönthetők, szélesíthetők. Az utolsó sorban csak kis mértékben dönthetők. Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Az autóbuszon kérjük a dohányzás mellőzését!

Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását!

A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15-20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

Hosszabb utazásoknál gépkocsivezetőink kb. 3-4 óránként rendszeres pihenőt tartanak. Az autóbuszon található WC-t kérjük, csak végszükség esetén használják

 

Idegenvezetés

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz. Az egyes országok, városok helyi rendelkezésétől függően előfordulhat, hogy az adott nevezetesség (múzeum, templom stb.) közvetlen környezetében nem, vagy csak korlátozottan adhat információt. Ebben az esetben a tájékoztatás az autóbuszon történik. Sok városban helyi idegenvezetőket igénybe veszünk, így még hitelesebb, aktuális információkhoz juthatnak Utasaink. Legtöbb programunkon ebben az évben is az idegenvezető: Jakab Adrienn vagy Jakab Péter.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.