A Wörthi-tó hajózással és kilátóval

A Wörthi-tó hajózással és kilátóval - Ausztria

A Wörthi-tó hajózással és kilátóval

Ausztria

, Szállás nélkülA Wörthi-tó hajózással és kilátóval

Időpontok száma:

0 időpont / 0 Last minute / 0 First minute

Ellátás:

-

Közlekedés:

- -

Időjárás:Felszállás: Sopron (05:30 órakor), Kőszeg, Szombathely, Folyamatos utazás Ausztria riviérájaként emlegetett, Karintia tartomány legnagyobb tavához, a Wörthi-tóhoz. Gyönyörűen csillogó vize turisták sokaságát vonzza egész évben. Kaszinójáról és patináns sétányáról híres Velden városában rövid séta, szabadidő, majd hajózás a tavon, mely során nagyon szép panoráma nyílik a part menti városokra és a környező hegyekre egyaránt. Látogatás Maria Wörthben, a félszigeten elhelyezkedő zarándoktemplomról ismert. Ezután a Wörthi-tó feletti hegyen álló, megújult Pyramidenkogel nevű kilátótoronyhoz utazunk, ahonnét gyönyörű kilátás tárul elénk a Karintiai – tóvidékre. Aki kedvet érez, Európa legmagasabb zárt csúszdáján, 52 m magasságból érkezhet vissza a bejárathoz.Hazaindulás Magyarország felé, érkezés Sopronba várhatóan 22:00 óra körül. Részvételi díj: 14.000 Ft/fő Az ár az utazást autóbusszal és a kísérő idegenvezető díját is tartalmazzák, de a belépők és egyéb közlekedési eszközök árát nem! Belépők: kb 30 €/fő

- hajózás a tavon                               

- Pyramidenkogel

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége

Tartalmazza: az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

A katalógus árkalkulációja 2017. dec. 1-jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=305 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6 %-ot meghaladóan) változik, a Jakab Reisen jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult a Jakab Reisen a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű, stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek és nem kötelező érvényűek.

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornóbiztosítás irodánkban külön köthető. (Colonnade)

Utazásról
Autóbuszok, utaztatás

Programjainkban és számos egyéb buszos megrendeléseink egyidejűsége szükségessé teszi, hogy kirándulásainkhoz a sok éve jól bevált, szinte állandó, megbízható buszos vállalkozások kiváló, minden EU normáknak megfelelő autóbuszait – Mercedes, Man, Bova, Setra - vegyük igénybe.

Az autóbusz ülései dönthetők, szélesíthetők. Az utolsó sorban csak kis mértékben dönthetők. Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Az autóbuszon kérjük a dohányzás mellőzését!

Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását!

A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15-20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

Hosszabb utazásoknál gépkocsivezetőink kb. 3-4 óránként rendszeres pihenőt tartanak. Az autóbuszon található WC-t kérjük, csak végszükség esetén használják

 

Idegenvezetés

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz. Az egyes országok, városok helyi rendelkezésétől függően előfordulhat, hogy az adott nevezetesség (múzeum, templom stb.) közvetlen környezetében nem, vagy csak korlátozottan adhat információt. Ebben az esetben a tájékoztatás az autóbuszon történik. Sok városban helyi idegenvezetőket igénybe veszünk, így még hitelesebb, aktuális információkhoz juthatnak Utasaink. Legtöbb programunkon ebben az évben is az idegenvezető: Jakab Adrienn vagy Jakab Péter.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.