Hajóút a Balti-tengeren

Hajóút a Balti-tengeren, Németország, 2018-08-05, Teljes ellátás
Utazás száma: 61691403

Hajóút a Balti-tengeren

Németország

, HajóHajóút a Balti-tengeren

Időpont:

2018-08-05 - 2018-08-12
Egyéb időpontok

Ellátás:

Teljes ellátás

Utazás típusa:

Hajóutak

Időtartam:

8 nap / 7 éj

Közlekedés:

egyéni  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
245 650 Ft (819 €)


EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Lead
8 nap / 7 éjszakaAIDAbellaHajóút a Balti-tengeren
Leírás

AIDA Kreuzfahrten:

A hajótársaság története 1960-ra nyúlik vissza. A német piacon az AIDA a legnagyobb társaság, melynek flottája 13 hajóból áll. A világ különböző térségeiben számos útvonalon közlekednek, melyek között a Földközi-tenger, Észak-Amerika, Karib térség, Kanári-szigetek, Észak-Európa és a Közel-Kelet is megtalálhatók. A hajózás aktív, nem mindennapi élményét nyújták, különös hangsúlyt fektetve a wellness- és fitness tevékenységekre, melyekről az AIDA Spa & Sports gondoskodik. Számos szórakoztató program, minőségi gasztronómiai kínálat gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

Aidabella:

Fedezze fel a világ legszebb üdülőhelyeit az AIDAbellával. A hajón tágas kabinok várják, melyek többsége tengerre néző erkéllyel rendelkezik. A Wellness lakosztály kiváló választás azok számára, akik a világtól elvonulva, privát menedékre vágynak. Az utasokat a legénység mellett több nyelven beszélő robotok szolgálják ki: üdvözlik a fedélzetre lépéskor, információkat és tippeket adnak az utazás alatt a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az utasok szórakozását az üvegfalú színház és a 4D mozi biztosítja. Igazi relaxációt nyújt a medence a nagy napozóterasszal, a modern fitneszterem, a spa szolgáltatások és a különbző szépségápolási kezelések.Az AIDAbella bájos mosollyal fogadja Önt és a távoli horizontokba röpíti!

Kikötési helyszínek és időpotok:

Az útvonalak és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Kérjük nyissa meg fizetési aloldalunkat ezen a linken!

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik - ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Az ár tartalmazza
Választható indulási időpontok:
2018. július 8.
2018. augusztus 5.Utazás időtartama:
8 nap / 7 éjUtazás útvonala:
Kiel, Copenhagen, Gdingen, St. Petersburg, Tallinn, KielKikötőbe való utazás és visszautazás:
egyénilegHajó megnevezése:
AidabellaElhelyezés:
a választott kabin kategóriábanEllátás:
teljes ellátás italfogyasztással*
Szállás

AIDAbella

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI