RESIDENCE NONA

RESIDENCE NONA , Horvátország, Kvarner, Opatija, 2018-05-19, Ellátás nélkül
Utazás száma: 58970619

RESIDENCE NONA

Horvátország » Kvarner » Opatija

ICICI, ApartmanokRESIDENCE NONA

Időpont:

2018-05-19 - 2018-05-26
Egyéb időpontok

Ellátás:

Ellátás nélkül

Utazás típusa:

Tengerparti

Időtartam:

8 nap

Közlekedés:

egyéni  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
15 926 Ft (54 €)


A szervező utazási iroda megjelölése: RESIDENCE NONA - ICICI
Fekvése
Modern berendezésű apartmanház a festői Iciciben található, 150 m-re a napozórészekkel kiépített és sziklás tengerparttól, domboldalon, Opatija város központja 5 km-re.
Apartmanok
(mindegyikben: filteres kávéfőző, sütő, mosogató, CD-rádió, TV, klíma, erkély, törülköző): A2-4 fős 36 nm / 4 db (kétágyas hálószoba, nappali konyharésszel, dupla kihúzható kanapé, fürdőszoba). B2-5 fős 56 nm / 2 db (kétágyas hálószoba, fotelágy, nappali konyharésszel, dupla kihúzható kanapé, fürdőszoba).
Ellátás
önellátás.
Szolgáltatások
légkondicionált közös helyiség, grillezési lehetőség 10 fős kerti asztallal, kerti zuhany, gyermekhinta, gondozott kert és apartmanonként 1 parkolóhely. Bolt 200 m-re, étterem 250 m-re.
Felárak, díjak
Az ár tartalmazza az üdülőhelyi díjat. Babágy: (előjegyzéssel) 6 EUR/éj. Háziállat: csak kisméretű 6 EUR/éj.
Helyszínen fizetendő
Az apartmanokat, az érkezés napján 16.00-20.00 óra között lehet elfoglalni! Korai (12.00 órától) vagy késői (max. 22.00 óráig) érkezés csak felár ellenében, és előrejelzéssel lehetséges: helyszínen fizetve 15 Euro/érkezés.
Minimum tartózkodás
3 éj, kivéve 07.21-08.25. között 4 éj. Rövidebb tartózkodás esetén felár 30%.
Fantasztikus akció
7=6 AKCIÓ 06.30-ig és 08.25-től!
Előfoglalási kedvezmény
Fantasztikus akcióval összevonható!
2018.01.16-ig: 10%
2018.02.28-ig:  8 %
2018.04.06-ig:  6 %
Turnusváltás
igény szerint.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI