Szabadkai piacozás

Szabadkai piacozás, Szerbia, 2018-03-17, Ellátás nélkül
Utazás száma: 57181569

Szabadkai piacozás

Szerbia

, SajátSzabadkai piacozás

Időpont:

2018-03-17 - 2018-03-17
Egyéb időpontok

Ellátás:

Ellátás nélkül

Utazás típusa:

Városlátogatások

Időtartam:

1 nap

Közlekedés:

autóbusz  -0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
5 900 Ft (20 €)


Leírás
Szabadka a magyar határtól kb. 10 km-re található, a Vajdaság északi részén. Újvidék után a második legnagyobb város a Vajdaságban lakosainak számát tekintve.

Piaca rendkívül népszerű, hiszen igen kedvező áron tudunk bevásárolni mindenféle ruházati terméket, de zöldségpiaca is sok finomsággal várja az ide ellátogató turistákat. Helyenként alkudozni is lehet. Ha megéhezünk rengeteg helyi ételből és édességből válogathatunk.

A város is több látnivalót kínál:
Szecessziós Városháza, Zsinagóga, Raichle Palota, a Korzó épületei, Ferences rend temploma (Barátok temploma).
Ellátás
Önellátás
Közlekedés
Nyugati típusú autóbusszal
Program
5:45 Találkozás a Hősök terén az Euro Travel autóbuszainál.
6:00 Elutazás Szabadkára luxus autóbuszokkal. Útközben rövid pihenő.
09:00 Érkezés Szabadkára, a forgalom és a határátlépés függvényében. Ezt követően szabadidő és vásárlási lehetőség a piacon. A piacon szinte minden árus beszél magyarul, sőt, némely esetekben alkudozni is lehet! Akinek nem érzékeny a gyomra, mindenképpen érdemes körbenézni a helyben készült ételek között, vagy megkóstolni akár a csevapcsicsát vagy a bureket is. A piacon lehet forintért vásárolni, de válthatunk is pénzt szerb dínárra. Figyelem, pénzváltásra csak a piacon van lehetőség, a városban már nem.

15:30 Találkozás az autóbusznál, majd indulás Szabadkára. Ismerkedés a Vajdaság északi részén fekvő város nevezetességeivel: Szecessziós Városháza, Zsinagóga, Raichle Palota, a Korzó épületei, Ferences rend temploma (Barátok temploma). Rövid szabadidő.

17:00 Találkozás az autóbuszoknál és hazaindulás.

22:00 Érkezés Budapestre a Hősök terére, a forgalmi viszonyok és a határforgalom függvényében.

Az utazáshoz plasztik kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges!

Program változás jogát fenntartjuk!

Hasznos tudnivalók: vásárolhatunk forinttal, helyi valutával vagy akár euróval is. A bank automaták általában a magyar kártyákat elfogadják.
Az ár tartalmazza
Az utazás és idegenvezetés költségeit.
Az ár nem tartalmazza
Foglalási díj: 1.000.- Ft/fő
Betegség-, Baleset-, Poggyászbiztosítás: 300.- Ft/fő

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI