USA - KELETI PART - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

USA - KELETI PART - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS, Egyesült Államok, Észak-Keleti régió - USA, New York, 2018-06-09, Reggeli
Utazás száma: 51484526

USA - KELETI PART - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Egyesült Államok » Észak-Keleti régió - USA » New York

, SzállodaUSA - KELETI PART - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Időpont:

2018-06-09 - 2018-06-19
Egyéb időpontok

Ellátás:

Reggeli

Utazás típusa:

Körutazások

Időtartam:

11 nap / éj

Közlekedés:

repülő  Budapest0 Távozási helyszínek

Alapár:

 -0 %
599 000 Ft (1 997 €)


EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Leírás
USA - keleti parti körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel
New York - Manhattan - Toronto - Amish Country - Gettysburg - Washington - Philadelphia - New York

Időpont: 2018. október 15-25.


Az USA keleti partjának történelmi városai, égbeszökő felhőkarcolói és természeti csodái páratlan körutazásra hívogatnak. A „Nagy Almából” nem lehet elég nagyot harapni, hogy beteljünk vele. Manhattan éjszakai fényei és az Empire State Building tetejéről nyíló panoráma semmihez sem fogható. New York nyüzsgése éles kontrasztot alkot a Finger Lakes gyönyörű tóvidékével és a csodálatos szépségű Niagara-vízeséssel, ahonnan még egy torontói látogatásra is lehetőség nyílik az amerikai keleti-parti körutazás során. Amish Country különös világa, Washington, a főváros, Philadelphia macskaköves sikátorai mind a keleti part palettájának egy színe - és a körutazás egy-egy állomása.
USA - keleti part - körutazás 1. nap
Elutazás Budapestről New Yorkba menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Manhattanben.

USA - keleti part - körutazás 2. nap
Egész napos autóbuszos városnézés Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Guggenheim múzeum, Fifth Avenue, St. Patrick katedrális, Rockefeller Center, Greenwich Village, Soho. Kínai negyed, Little Italy, Wall Street. Manhattan híres panorámája megtekinthető egyénileg az Empire State Building tetején lévő kilátóból. Pillantás a Szabadság-szoborra a Battery Parkból, majd hajóval átkelés a Szabadság-szigetre. Szállás Manhattanben.USA - keleti part - körutazás 3. nap
Szabad program a „Nagy Almában", vagy fakultatív programlehetőség: 12-15 perces helikoptertúra Manhattan felett vagy belépés a város fölé magasodó Top of the Rock kilátóba, ahonnan rálátás nyílik az Empire State Building-re is. Szállás Manhattanben.

USA - keleti part - körutazás 4. nap
Reggeli után utazás autóbusszal északi irányba a Finger Lakes tóvidéken át. Első állomás a Seneca-tó, ahol rövid pihenő és borkóstolási lehetőség Watkins Glenben. Az utazás folytatása a világ egyik természeti csodájához, a Niagara-vízeséshez. Szállás a vízesés közelében.USA - keleti part - körutazás 5. nap
Reggeli után a vízesés felfedezés egyénileg vagy részvétel az idegenvezető által ajánlott fakultatív programon, pl. „Hornblower" elnevezésű hajós programon, mely keretében hajókázás a dübörgő Patkó-zuhataghoz és ebéd a Skylon Tower panoráma éttermében, ahonnan szép látvány tárul a Niagarára. Délután kirándulás autóbusszal Torontóba, ismerkedés a kanadai város látnivalóival. Szállás a vízesés közelében.

USA - keleti part - körutazás 6. nap
Reggeli, majd az utazás folytatása Amish Country-ba, a XVII. századi európai kultúrát és hagyományokat máig hűen megőrző „amis" közösség által lakott vidékre. Szállás Lancaster környékén.
USA - keleti part - körutazás 7. nap
Utazás déli irányban az Appalache-hegységen át a vadregényes Susquehanna-folyó mentén. Megálló Gettysburgben, ahol az amerikai polgárháború egyik legnagyobb csatája zajlott. Délután érkezés az ország fővárosának,Washingtonnak a környékére, a szállás elfoglalása.

USA - keleti part - körutazás 8. nap
Egész napos városnézés az Egyesült Államok fővárosában: Capitolium, Fehér Ház, a Washington emlékmű, Vietnámi Veteránok Emlékműve, Lincoln emlékmű, a II. Világháborúban elesett amerikai katonák emlékére állított Iwo Jima emlékmű, az Arlington Temető megtekintése, ahol többek közt John Fitzgerald Kennedy nyugszik. Szállás Washington környékén.USA - keleti part - körutazás 9. nap
Elutazás autóbusszal az amerikai nemzet bölcsőjének is nevezett Philadelphiába, ahol az Egyesült Államok Alapító Atyái egykor aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot és az Alkotmányt. Félnapos városnézés: Independence Hall, Liberty Bell, Városháza, Fairmount Park. Szállás Philadelphia környékén.USA - keleti part - körutazás 10. nap
Utazás New Yorkba a repülőtérre, útközben pihenő és vásárlási lehetőség egy bevásárlóközpontban, majd menetrend szerint transzfer a repülőtérre, utazás átszállással Budapestre.

USA - keleti part - körutazás 11. nap
Megérkezés Budapestre.

Mimimum létszám: 25 fő.

Fakultatív programok (minimum létszám: 15 fő):
New York – Helikopterezés
Top of the Rock kilátó
Niagara – Hornblower
Niagara – ebéd a Skylon toronyban


Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, de a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni.
Bővebb tájékoztatást az OTP Travel Kft. irodáiban, vagy a http://hungarian.hungary.usembassy.gov/ weboldalon kaphat.
Az ár tartalmazza
utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest–New York–Budapest útvonalon, turista osztályon utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal 9 éjszakai szállás középkategóriájú, helyi besorolás szerinti három és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban reggelis ellátás programok a leírás szerint, belépőjegyek nélkül magyar idegenvezető
Az ár nem tartalmazza
illetékek belépők felára baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (a júniusi időpont ára tartalmazza a biztosítást) útlemondási biztosítás (a júniusi időpont ára tartalmazza a biztosítást) borravalók fakultatív programok ára ESTA engedély díja Figyelem! 3 vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!
Szállás
Középkategóriájú, helyi besorolás szerinti három- és négycsillagos szállodákban.
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI